Rådgiverydelser

Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for byggeri og projektstyring kan I være sikker på, at jeres projekt er i trygge hænder.

Vedligeholdelsesplaner

Vedligehold og optimer jeres ejendoms værdi med vores skræddersyede vedligeholdelsesplaner.

Uden en plan for fremadrettet vedligehold kan tilfældighederne overtage og det forkerte blive prioriteret.

Vi analyserer jeres ejendoms tilstand, identificerer potentielle problemer og udvikler en omfattende plan for regelmæssig vedligeholdelse, forebyggende tiltag og daglig drift.

Planen indeholder udover konkrete anvisninger også budgetter og forslag til hvornår tiltagene bør gennemføres.

Bygge- og totalrådgivning ved renovering

Al vores rådgivning, såvel teknisk bygge- og totalrådgivning som traditionel bygherrerådgivning indeholder tilpassede og strukturerede tilgange til hver enkelt sag og baserer sig på lang viden og solid erfaring. Vi dækker alle aspekter inden for renovering og bygherrerådgivning og dækker således helt jeres vedligeholdelsesprojekt lige fra etablering af nye altaner over udskiftning af vinduer til opgaver som renovering af facader og udskiftning af tag. Vi sørger for, at ingen detaljer overses, og vi arbejder tæt sammen med jer for at skabe helhedsorienterede løsninger, der opfylder jeres behov og visioner. Uanset om det drejer sig om at forbedre funktionalitet, æstetik eller bæredygtighed, kan I stole på vores ekspertise og dedikation til at levere et godt resultat. Lad os være jeres rådgiver gennem hele processen og hjælpe jer med at skabe den perfekte ramme for at jeres projekt bliver en succes.

Construction building industry new home construction interior drywall tape
Construction of a new home

Byggeledelse

Få professionel styring og koordinering af jeres byggeprojekt med vores erfarne byggeledelsesteam. Vi sikrer, at projektet forløber smidigt og effektivt ved at koordinere entreprenører, overvåge fremdriften og håndtere eventuelle udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Vi tager os af alle arbejdsopgaver der er nødvendige for at byggesagen køre tilfredsstillende, inkl. opfølgning på økonomi og håndtering af afleveringen inkl. at manglerne afhjælpes.

Miljø- og bæredygtighedsrådgivning

Lad os guide jer mod en mere bæredygtig fremtid med vores ekspertise inden for energioptimering og grøn omstilling af ejendomme. Vi er specialiserede i at identificere energibesparende muligheder og implementere grønne løsninger, der ikke kun reducerer miljøpåvirkningen, men også sænker jeres driftsomkostninger og forbedrer jeres ejendoms værdi.

Lad os sammen skabe en mere bæredygtig og energieffektiv fremtid for jeres ejendom.

Architects designing and building efficient environmentally friendly buildings.
Two businessmen in office with solar cell discussing

Byggerådgivning ved nybyggeri

Vi rådgiver om de bedste løsninger, håndterer kommunale myndigheder og undersøger om der er lokalplansmæssige forhindringer for jeres projekt.

Vi varetager forundersøgelser og håndterer udbud til såvel projekterende rådgivere som entreprenører og leverandører.

Projekteringsledelse

Optimer planlægningsfasen af jeres byggeprojekt med vores projekteringsledelse. Projekteringsledelse er en disciplin der ofte nedprioriteres hvilket ofte er uheldigt og kan have store konsekvenser for det samlede projekt både for hvad angår pris og byggetid. Vi styrer processen og sørger for, at projektet er klar til udførelse til tiden og inden for budgettet.

You've done amazing work on this report
Team of engineers meeting to report project construction on laptop screen
You've done amazing work on this report
Team of engineers meeting to report project construction on laptop screen

Undersøgelser og rapporter

Få klarhed og indsigt over jeres ejendoms tilstand med vores omfattende undersøgelser og rapporter. Vi udfører grundige analyser og leverer detaljerede og underbyggede rapporter, der identificerer potentielle problemer og giver anbefalinger til løsninger, så I kan træffe beslutninger på oplyst grundlag til gavn for jeres ejendoms fremtid.

Andre ydelser

Vores ekspertise strækker sig langt ud over traditionelle byggerådgivningsområder. Udover vores specialiserede tjenester, kan vi også bistå vores kunder med rådgivning inden for alle andre facetter af et byggeprojekt. Dette inkluderer alt fra fx. konceptudvikling og budgettering, udbudshåndtering, projektgranskning, “second-opinions” til  arbejdsmiljørådgivning. Uanset hvor i processen Ibefinder jer, er vi her for at tilbyde professionel rådgivning og støtte, der sikrer, at jeres projekt når sine mål på en effektiv og pålidelig måde. Lad os være jeres samarbejdspartner og rådgiver og medvirke til at skabe en succesfuld og problemfri byggeproces, uanset størrelse eller kompleksitet.